Услуги и цени

 

Условия за ползване и политика на защита на личните данни

Моля, имайте предвид, че Flowers in Varna Ви предлага комплексна сватбена и събитийна украса. Минималната сума за поръчка е 500 лв.

Букети и аксесоари

Булчински букет

Грижливо подбрани сезонни цветя и деликатна зеленина, органично събрани в разкошна палитра 

от 60 лв.
    Букет за шаферка

Реплика и подобие на булчинския букет в по- малък размер

от 25 лв.
    Бутониера

Бутониера за младоженеца и кавалерите

от 5 лв.

Украса на зала

    Украса на маса за гости

Украса на маса за гости за 6 до 8 човека с единична аранжировка

от 45 лв.
    Младоженска маса

Украса на масата на младоженците и техните кумове

от 120 лв.
    Украса на кът за подаръци, ритуална маса или фотокът с цветя

Единична аранжировка по индивидуален проект

от 35 лв.

И още цветя...

     Букет за хвърляне

Букетът за хвърляне от булката е малък, компактен и наподобява булчинския

от 29 лв.
    Украса на автомобил

Елегантна, ненатрапчива и изящна украса на колата на младоженците

от 65 лв.
    Арка за ритуал на открито

Украса на арка и пътеката към мястото на изнесения ритуал

от 350 лв.

                                     Общи условия

Условия

Условията за ползване дефинират връзката Ви с „Flowersinvarna.com”.

Когато влезете на този онлайн каталог, Вие приемате и се съгласявате с условията на сайта ни, основани на действащите законови разпоредби, условията за поръчка и доставка, както и ползване на електронния ни магазин.

Декларация

Уеб-страницата е собственост на „Експеримент 2000” ЕООД. Всички продукти, снимки, публикации, статии и съдържание са обект на авторско право.

Предприели сме всички мерки за защита на данните на потребителите, запазвайки строга конфиденциалност и защита на личните им данни , както и защита на обмена на всички данни, използвани в комуникацията помежду ни, в съответствие със Закона за защита на личните данни.

Тези условия съставляват съответните права и задължения на страните по договор.

Flowersinvarna.com си запазва правото да допълва, замества, променя или премахва информация или услуга по всяко време, без предизвестие.Тези промени влизат в сила веднага.


 

Цени сватбена декорация по индивидуален проект

Цената на продуктите е крайна, в български лева, без включени допълнителни такси или комисионни, свързани с извършването на транзакцията.
 

Заплащането се извършва чрез банков превод.

Банкова сметка на „Експеримент 2000″ЕООД:

IBAN: BG12BGUS 9160 1003 600 900

BIC:BGUSBGSF

Българо-Американска кредитна банка
 

Ако желаете да декорираме Вашата сватба по индивидуален проект и в нея, освен букета на булката, персоналните цветя и украсата на масите за гости, да включим допълнителни елементи като украса на изнесен ритуал, арка, църковен ритуал, автомобила на младоженците, моминско парти, предсватбена фотосесия, уелкъм-парти и т. н., може да ни пишете на и-мейла, посочен във формата за контакт или да ни се обадите на телефон 0884 090909 в делнични дни между 9,00 и 19,00 ч.


 

Flowersinvarna.com приема ангажимент за доставка и украса с цветя само на едно събитие дневно

 • При поръчка на сватбена декорация по индивидуален проект и съгласие с офертата, която клиентът е получил, молим да заплатите 100 лв. резервационен невъзвръщаем депозит / капаро/ за запазване на датата в нашия календар.


 

Защита на личните данни

Поверителността на личните данни на всеки потребител, който посещава този уеб сайт, е наш приоритет.

За Вашата сигурност и улеснение при използването му бихме желали да Ви информираме за начина, по който използваме Вашите лични данни. Моля да се запознаете предварително с настоящите актуални правила за поверителност, за да разберете начина, по който използваме Вашите лични данни.

След подробното запознаване с нашите Правила, Вие предоставяте съгласие Вашите лични данни да бъдат използвани при необходимост и по уместен начин при предоставяне на услугите, които предлага този сайт и онлайн магазин, собственост на Flowersinvarna.com.

Тези правила за поверителност и защита на личните данни представляват информация за начина, по който те ще бъдат използвани, съхранявани и защитени при посещението на този онлайн магазин и нашия сайт.

Вашите лични данни подлежат на крайно управление от :

„Експеримент 2000” ЕООД, ЕИК 107516173,
Седалище и адрес на управление:
гр.София,ул.”Г.Раковски”93А

Нашият услуги и предлагани продукти не са предназначен за деца на възраст под 18 години и поради това не приемаме, съхраняваме и използваме лични данни на лица под 18 години..

Ако Вие сте потребител на нашия сайт и сте на възраст под 18 години, желаете да зададете въпрос или да коментирате, помолете Вашия родител или настойник да се съгласи с Условията ни за поверителност предварително и да извърши споменатите действия от Ваше име.

Какво представляват лични данни?

Лични данни са:

 • Вашите лични имена
 • Адрес за доставка
 • електронен адрес (e-mail)
 • телефонен номер, включително мобилен
 • дата на раждане
 • всички данни, които предоставяте за изготвяне на Договор за услуга и издаване на фискален документ

Не са лични данни:

Броят на хората, посещаващи нашия уебсайт и онлайн магазин

Браузърите, от които се осъществяват тези посещения и контакти.

Целите, за които ние използваме и съхраняваме Вашите лични данни

 

 • Отговаряме на запитвания, предоставяме консултации и създаваме продукти и услуги, за да удовлетворим Вашите желания и изисквания.
 • Изпълняваме договорни условия и споразумения.
 • Предоставяме нови услуги и продукти, които биха представлявали интерес за Вас.
 • Информираме всички наши потребители при промяна в Условията за ползване, Условията за плащане и Условията за защита на личните данни.
 • Разрешаваме проблеми, спорове и недоразумения, съгласно клаузите на българското законодателство.

Предоставените лични данни ще се използват в съответствие с настоящите правила за поверителност.

Ако предоставите своите лични данни на трети лица чрез този сайт, ние не контролираме този процес и не носим отговорност за тяхната защита.

Актуалните ви лични данни използваме само в границите на уточнения срок за изпълнението и доставката на поръчаните продукти. След изтичане на необходимия срок за изпълнение на Вашата поръчка, те ще бъдат изтрити. Срокът за съхранение на Вашите лични данни обхваща само необходимото време, за да бъде изработена, изпълнена и доставена направената от Вас поръчка или покупка.

Не използваме и няма да използваме предоставени лични данни за директен и индиректен маркетинг, ремаркетинг и реклама, както и за всички други цели, касаещи реклама, продажба, изучаване на потребителско търсене, лични предпочитания и нагласи, анализ на поведението на клиентите, таргетиране на посетителска аудитория.

Не предоставяме лични данни по никакъв повод на трети лица, които биха ги използвали за реклама, проучване на потребителско търсене и нагласи, маркетингови цели. Поради естеството на нашата дейност, не предоставяме по никакъв повод лични данни извън територията на Европейския съюз.

Този сайт не използва „бисквитки“ (cookies).

За целите на счетоводното и банково обслужване Вашите лични данни се обработват при конфиденциални условия от обслужващата ни банкова институция и счетоводна къща.

При свързване с нас за въпроси, коментари или отзиви чрез бизнес страниците ни във Фейсбук, Пинтерест, Инстаграм, Гугъл плюс, не носим отговорност за предоставените от вас лични данни. Тяхната защита е прерогатив и се администрира спрямо Правилата за защита на личните данни на съответните интернет платформи.

При евентуален пробив в сигурността на този уебсайт, сме задължени да информираме своевременно и в най – кратък срок законовите институции, обслужващата ни банка и всичките ни клиенти, както и да ги запознаем с мерките, които предприемем за защита на неприкосновеността на съхраняваните лични данни на нашите потребители.

При периодична промяна на настоящите правила за поверителност ще бъдете информирани своевременно. Тази промяна ще бъде публикувана своевременно на този сайт, както и на страниците ни в социалните мрежи, за да бъдете запознати в максимално кратък срок.

За всички въпроси, които имате относно нашата политика на поверителност и начините за опазване сигурността и поверителността на Вашите лични дании, може да ни пишете на следните и-мейл адреси:

experimentm2000@gmail.com


 

ФИРМЕНИ ДАННИ

„Експеримент – 2000“ – ООД

Адрес: ул. Г.Раковски 93А, София 1000

ЕИК: 107516173

МОЛ: Николай Беров